Mat til sinns : nytelser for minnet og sinnet
av Berit Nordstrand ; i samarbeid med Marcelle Askew ; grafisk design/foto: Therese Myran ; foto forside: Lasse BerreNordstrand, Berit
Bok Uten språklig innhold utgitt 2013
*0010631322 *003NO-LaBS *00520211116211621.0 *007t *008140428s2013 xx e 0 zxx d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-999043-1-5$qh.$c289 kr *035 $a(NO-LaBS)9954289(bibid) *08274$qNO-OsBA$a613.2$25 *08274$qNO-OsBA$a641.5$25 *090 $c613.2$dNOR *1001 $aNordstrand, Berit$d1966-$6(NO-LaBS)631322-1$_26185100 *24510$aMat til sinns$bnytelser for minnet og sinnet$cav Berit Nordstrand ; i samarbeid med Marcelle Askew ; grafisk design/foto: Therese Myran ; foto forside: Lasse Berre *260 $a[Trondheim]$bFraiva$c2013 *300 $a215 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)631322-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)631322-2 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)631322-3 *5058 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register *5208 $aFlere studier viser sammenheng mellom mat og psykiske helseplager. Ifølge forfatteren kan maten du spiser få innvirkning på følelser, konsentrasjon, hukommelse, energi og livskraft. I denne boken omsetter hun forskningsresultater til praktiske mattips og raske hverdagsretter. Budskapet er at rene og riktige råvarer gir deg bedre hjernekjemi. Boken inneholder oppskrifter på alt fra frokoster og hverdagsbrød til supper, middager og desserter. Berit Nordstrand er lege og spesialist i klinisk farmakologi. Hun har tidligere skrevet boken Mat med mer: hverdagsmat for glede, overskudd og helse (2012). *599 $a289 kr *65014$aErnæring$_10205900 *65024$aMatlaging$9nob$_10114000 *7001 $aAskew, Marcelle$d1968-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)631322-2$_27264900 *7001 $aMyran, Therese$d1973-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)631322-3$_26185200 ^