*0010632356
*003NO-LaBS
*00520211116211852.0
*007t
*008140616s2014 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-02-43699-5$qib.$c199 kr
*035 $a(NO-LaBS)10074953(bibid)
*041 $hswe
*08274$qNO-OsBA$a641.86$25
*090 $c641.86$dJOH
*1001 $aJohansson, Elisabeth$d1965-$6(NO-LaBS)632356-1$_26507800
*24510$aHjemmelaget is$biskrem, sorbet, pinneis, iskaker$cElisabeth Johansson ; [oversatt av Mette-Cathrine Jahr]
*2461 $iOriginaltittel$aGlass
*250 $a2. utg.
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2014
*300 $a155 s.$bill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv$0(NO-LaBS)632356-1
*500 $a1. norske utg.: Oslo : Cappelen Damm, 2013
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aBoken inneholder over 170 oppskrifter på ulike typer hjemmelaget is som iskrem, sorbet, pinneis og iskaker. Her finner man paletas, semifreddo, parfaiter, sorbeter, ispinner og iskrem, samt forslag til godt tilbehør som sauser, strøssel og marengs. Det gis også oppskrifter uten bruk av egg og melkeprodukter. Isen kan lages i ismaskin eller i vanlig fryseboks.
*599 $a199 kr
*650 4$aIskrem$_25414600
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*65007$aIskrem$9nob$2Bokbasen AS$_31700000
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
^