Grønt fra Funky Fresh Foods
Josefine Andrén & Jenni MyllyAndrén, Josefine
Bok Bokmål utgitt cop. 2015 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.5636 AND)
*0010641366 *003NO-LaBS *00520211116211741.0 *007t *008150617s2015 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a9788272016011$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10359891(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.5636$25 *090 $c641.5636$dAND *1001 $aAndrén, Josefine$d1987-$6(NO-LaBS)641366-1$_27918400 *24510$aGrønt fra Funky Fresh Foods$cJosefine Andrén & Jenni Mylly *260 $aOslo$bStenersen$ccop. 2015 *300 $a175 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)641366-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)641366-2 *5058 $aHar register *5208 $aI denne boka finner du oppskrifter på veganske retter til frokost, lunsj, middag og fest. Mange av oppskriftene henter inspirasjon fra middelhavslandene og Midt-Østen, som meze, moussaka og gazpacho, men her finnes også smoothier og grønne retter som tar utgangspunkt i sesongens norske råvarer. Alle rettene skal være enkle og raske å lage. Forfatterne av boka driver den veganske kafeen Funky Fresh Foods i Oslo. *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *65007$aDiett$9nob$2Bokbasen AS$_30457500 *65007$aVegetarretter$9nob$2Bokbasen AS$_30529700 *65014$aVegankost$_21606200 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aMylly, Jenni$d1984-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)641366-2$_27918500 ^