Menn som baker brød
Sverre Gunnar Haga ; foto: Morten BrunHaga, Sverre Gunnar
Bok Bokmål utgitt 2015
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 2 av 2 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.815 HAG)
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.815 HAG)
*0010645582 *003NO-LaBS *00520211116211117.0 *007t *008151221s2015 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-4891714-4$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10387129(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *090 $c641.815$dHAG *1001 $aHaga, Sverre Gunnar$d1968-$_22726600 *24510$aMenn som baker brød$cSverre Gunnar Haga ; foto: Morten Brun *260 $aOslo$bKagge$c2015 *300 $a136 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar register *5208 $aTerskelen for å lage fantastisk gode brød er lav, skal vi tro forfatter Sverre Gunnar Haga. Da han begynte å bake brød, åpnet det seg en ny verden for ham. I denne boken får du en innføring i temaet, og inneholder alt du trenger for å begynne med brødbaking - og for å fortsette. Her finner du metodene, oppskriftene, og svar på spørsmål som måtte dukke opp underveis, samt Hagas inspirerende møter med andre menn som baker brød. *599 $a399 kr *65007$aBrød$2Bokbasen AS$_10849200 *65014$aBrød$_10849200 *65024$aBaking$_10849100 *65024$aOppskrifter$_10979800 *7001 $aBrun, Morten$efotograf$4pht$_18662600 ^