*0010645689
*003NO-LaBS
*00520211116211118.0
*007t
*008160106s2011 xx e 1 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-02-38317-6$qh.$c75 kr
*035 $a(NO-LaBS)9433447(bibid)
*041 $heng
*090 $dMAT
*1001 $aMathews, Harry$d1930-$_28217500
*24510$aLandlig kokekunst fra det sentrale Frankrike: Stek av utbenet, rullet, fylt lammebog (farce double)$cHarry Mathews ; oversatt av Alexander Leborg
*2461 $iOriginaltittel$aCountry cooking in Central France: Roast boned rolled stuffed shoulder of lamb (farce double)
*260 $aOslo$bFlamme$c2011
*300 $a[28] s.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*4901 $aF°$v111
*5208 $aLei av rockekokker, speltbakere og lavkarboprofeter? Harry Mathews – Oulipo-bevegelsens fremste ambassadør på amerikansk jord – serverer her en innlandsfransk middagsoppskrift som gir mat for både mage og tanke. Hans forslag til tilbredelse av utbenet lammebog strekker seg over 19 tettpakkede sider, og inneholder utfordringer av gourmetfilosofisk, kjøkkenlogistisk såvel som kondisjonsmessig art. Omtale hentet fra Flamme Forlag.
*599 $a75 kr
*65007$aMat og drikke$9nob$2Bokbasen AS$_30485400
*651 7$aFrankrike$2Bokbasen AS$_10125800
*655 4$aBoksingel$_25814900
*655 4$aKortprosa$_27382900
*655 7$aProsastykker$9nob$2Bokbasen AS$_30273700
*830 0$aF°$v111$_23882800
^