*0010647654
*003NO-LaBS
*00520211116211316.0
*007t
*008160229s2013 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-02-42794-8$qib.$c379 kr
*035 $a(NO-LaBS)10029399(bibid)
*0820 $a641.563$223/nor
*090 $c641.563$dCOR
*1001 $aCorrett, Natasha$_28351600
*24510$aBasisk mat$bsunne og fristende retter som balanserer din pH-verdi$cNatasha Corrett, Vicki Edgson ; fotografier: Lisa Linder ; oversettelse: Lisbeth Kristoffersen
*2461 $iOriginaltittel$aHonestly healthy
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300 $a192 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)647654-1
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aEt basisk kosthold er nøkkelen til god helse, hevder forfatterne av denne boken. Her forklarer de hva basisk mat er og hvordan den påvirker kroppen. Mange mennesker har for høy pH-verdi i kroppen, blant annet på grunn av stress og et typisk vestlig kosthold med mye sukker og ferdigmat. Dette kan føre til hodepine, vedvarende forkjølelser, mageproblemer, muskel- og leddsmerter, lavt energinivå og dårlig søvn. Ved å spise mindre syredannende mat, vil man balansere kroppens pH-verdi og bli friskere, energien vil øke og vekten vil normalisere seg. Boken inneholder ca 100 oppskrifter på frokoster, salater, snacks, forretter, supper, middager, kaker og desserter.
*599 $a379 kr
*65014$aPh$_28351700
*65024$aErnæring$_10205900
*65024$aMatlaging$9nob$_10114000
*655 4$aKokebok$_27667600
*7001 $aEdgson, Vicki$emedforfatter$4aut$_22058000
*7001 $aKristoffersen, Lisbeth$d1965-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)647654-1$_22997500
*7001 $aLinder, Lisa$efotograf$4pht$_25249500
^