Mormors frukt og bær
Finngaard, Kari
Bok Bokmål utgitt 2016
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.4 FIN)
(sortering: q 641.4 FIN)
*0010650030 *003NO-LaBS *00520211116211146.0 *007t *008160621s2016 xx ea 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a9788202508494$qib.$c349 kr *0820 $a641.4$223/nor *090 $bq$c641.4$dFIN *1001 $aFinngaard, Kari$d1948-$6(NO-LaBS)650030-1$_22126400 *24500$aMormors frukt og bær *260 $bCappelen Damm$c2016 *300 $a168 s.$bill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)650030-1 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aKari Finngaard har gått i sin mormors fotspor og samlet oppskrifter på kaker, desserter, syltetøy, kompotter og grøt med frukt og bær i hovedrollen. Mange av oppskriftene inneholder epler, som var mormorens favorittfrukt, ellers er det plommer, pærer, blåbær og bringebær som er brukt. Det legges vekt på norske mattradisjoner, kortreist og økologisk mat. Rikt illustrert med fotografier. Kari Finngaard har gitt ut en rekke kokebøker tidligere, blant annet «Mormors kaker» (2014). Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a349 kr *65014$aKokebøker$_11119100 *65024$aBær$_11054600 *65024$aFrukt$_11049100 *65024$aKonservering$_10810900 *65024$aOppskrifter$_10979800 *65024$aTradisjoner$9nob$_14954200 *65024$aØkologisk hagebruk$_16119800 ^