*0010651197
*003NO-LaBS
*00520211116211701.0
*007t
*008160818s2016 xx j 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-05-49101-4$qib.$c349 kr
*035 $a(NO-LaBS)10609264(bibid)
*08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor
*090 $c641.5$dJOH
*1001 $aJohnsen, Sebastian Skauen$d2000-$6(NO-LaBS)651197-1$_28595300
*24510$aStartpakken$blær å lage enkel og god mat av Sebastian$cSebastian Skauen Johnsen ; [foto Nancy Bundt]
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2016
*300 $a192 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bam.-n.$0(NO-LaBS)651197-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)651197-1
*500 $aPå omslaget: Vennemat, bursdagsmat, sjekkemat, familiemat, helgemat, partymat
*5058 $aHar register
*5208 $aSebastian er bare femten år, men har allerede lang erfaring på kjøkkenet der han lager middag til familie og venner, eller noe godt til guttas filmkvelder. Han henvender seg til nybegynnere som vil lære å lage mat, og oppfordrer foreldre til å slippe ungdommen til på kjøkkenet. I samarbeid med faren har han samlet sine beste oppskrifter til inspirasjon og glede. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a349 kr
*650 4$aKokebøker$_11119100
*65014$aMatlaging$9nob$_10114000
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aBundt, Nancy$d1948-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)651197-2$_23000700
*7400 $aVennemat, bursdagsmat, sjekkemat, familiemat, helgemat, partymat
^