*0010651855
*003NO-LaBS
*00520211116211205.0
*007t
*008160919s2016 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-7201-618-9$qib.$c399 kr
*035 $a(NO-LaBS)10598396(bibid)
*08204$qNO-OsBA$a641.59$223/nor
*090 $bq$c641.59$dLEE
*1001 $aLee, Irina$d1976-$6(NO-LaBS)651855-1$_24936800
*24500$aSmak$bspennende middager fra Syria, Thailand, Etiopia, Pakistan, Polen, Afghanistan og Romania$creportasjene er skrevet av Irina Lee ; oppskriftene er samlet inn og bearbeidet for norske forhold av Julie Ilona Balas
*260 $aOslo$bJ.M. Stenersen$c2016
*300 $a158 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)651855-1
*500 $aOver tittelen: Kirkens bymisjon
*5058 $aHar data om bidragsyterne, register
*5208 $aFolk fra alle verdenshjørner flytter hit til Norge, og med seg har de sine egne spennende mattradisjoner. I denne boka deler et knippe mennesker fra Afghanistan, Etiopia, Pakistan, Polen, Romania, Syria og Thailand sine beste retter. Oppskriftene er tilpasset norske forhold og inneholder ingrediensene man får tak i her. Dette er en kokebok for alle som vil bli kjent med nye smaker og nye mennesker. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a399 kr
*65014$aInternasjonal mat$_20244100
*65024$aMatlaging$9nob$_10114000
*655 4$aKokebok$_27667600
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aBalas, Julie Ilona$d1991-$emedarbeider$4ctb$_27863800
*7102 $aKirkens bymisjon$_21739400
^