Smaken av Roma : nye trender & glemte oppskrifter fra Den evige stad
Katie Parla og Kristina Gill ; forord av Mario Batali ; [norsk oversettelse: Marie Lexow]Parla, Katie
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebøker
*0010651858 *003NO-LaBS *00520211116211205.0 *007t *008160919s2016 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93493-01-3$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10607181(bibid) *041 $heng *08204$qNO-OsBA$a641.5945$223/nor *090 $bq$c641.5945$dPAR *1001 $aParla, Katie$6(NO-LaBS)651858-1$_28633300 *24510$aSmaken av Roma$bnye trender & glemte oppskrifter fra Den evige stad$cKatie Parla og Kristina Gill ; forord av Mario Batali ; [norsk oversettelse: Marie Lexow] *2461 $iOriginaltittel$aTasting Rome :$bfresh flavors and forgotten recipes from an ancient city *260 $aBekkestua$bMemo$c2016 *300 $a254 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bam.$0(NO-LaBS)651858-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bam.$0(NO-LaBS)651858-2 *5058 $aHar bibliografi, register *5208 $aJournalist Katie Parla og fotograf Kristina Gill gir oss et innblikk i Romas kjøkkenkultur. De viser hvordan dagens kjøkken er influert av sin to tusen år gamle historie, men er også opptatt av moderne matkultur. Oppskriftene spenner fra klassiske favorittretter til innovativ gatemat. Mellom oppskriftene og fotografiene finner du også reportasjetekster, tips og adresselister til steder som er verdt å besøke. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a399 kr *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *651 4$aItalia$_10010900 *651 4$aRoma$_11935100 *651 7$aRoma$9nob$2Bokbasen AS$_30788300 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aGill, Kristina$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)651858-2$_28633400 *7400 $aNye trender og glemte oppskrifter fra Den evige stad ^