*0010656691
*003NO-LaBS
*00520211116211201.0
*007t
*008170515s2017 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a9788283141634$qib.$c349 kr
*035 $a(NO-LaBS)11255981(bibid)
*0827 $a641.5949$223/nor
*0830 $qNO-OsBA$a641.5949582$223/nor
*090 $bq$c641.5949$dSIM
*1001 $aSimonsen, Birte$_21748700
*24500$aMetochis kjøkken$bmed røtter i antikken$cKnut Bry (fotogr.) ; Kari Grødum (medforf.) ; Eva Maagerø (medforf.) ; Kari Wigstøl (medforf.)
*260 $a[Kristiansand]$bPortal$c2017
*300 $a303 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn$0(NO-LaBS)656691-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)656691-2
*5058 $aHar innholdsregister, bibliografi, register
*5208 $aMetochi er et norskdrevet studiesenter i et kloster på den greske øya Lesbos. Dette er den andre boka med oppskrifter fra kokkene på Metochi. Boka er inndelt i kapitler etter ingredienser: oliven, fisk, korn, belgfrukter, kjøtt, egg, ost, frukt, bær og honning - for å nevne noen. Oppskriftene er fra dagens kjøkken, men mange av dem bygger på lange tradisjoner. Det er flest oppskrifter i kapitlene om frukt og grønnsaker, inkludert vegetarversjoner av mange kjente greske retter som moussaka, stifado og giouvetsi. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a349 kr
*65014$aMatlaging$9nob$_10114000
*65024$aOlivenolje$_18117200
*651 4$aHellas$_10213400
*651 4$aLesbos$_19753000
*655 4$aKokebok$_27667600
*7001 $aBry, Knut$d1946-$6(NO-LaBS)656691-1$_17376100
*7001 $aGrødum, Kari$emedforfatter$4aut$_28929200
*7001 $aMaagerø, Eva$d1951-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)656691-2$_17472800
*7001 $aWigstøl, Kari$emedforfatter$4aut$_28929300
^