Den store høsteboka : alt du trenger å vite om høsting av bær og vekster
Kirsten Winge og Arne Nohr (foto)Winge, Kirsten
Bok Bokmål utgitt 2017
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.6 WIN)
(sortering: q 641.6 WIN)
*0010657942 *003NO-LaBS *00520211116211045.0 *007t *008170731s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-419-1107-1$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10771694(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.6$223/nor *090 $bq$c641.6$dWIN *1001 $aWinge, Kirsten$d1960-$6(NO-LaBS)657942-1$_21560100 *24514$aDen store høsteboka$balt du trenger å vite om høsting av bær og vekster$cKirsten Winge og Arne Nohr (foto) *260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2017 *300 $a179 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)657942-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)657942-2 *5058 $aHar bibliografi, register *5208 $aDenne boka forteller alt du trenger å vite for å finne, høste og tilberede en rekke bær og vekster som vokser over hele landet. Forfatteren beskriver hele prosessen fra sanking til foredling og lagring. Boken inneholder 100 oppskrifter på saft, sylte og andre godsaker som ostekake med geitrams, tyttebærgløgg og multesirup. Rikt illustrert med bilder som kan brukes til artsidentifikasjon. Boka kan brukes av både nybegynnere og mer erfarne sankere. Kirsten Winge er biolog og har tidligere gitt ut en rekke bøker om bruk av råvarer fra naturens spiskammers. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a399 kr *650 4$aBær$_11054600 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *65014$aNyttevekster$_10988000 *65024$aKonservering$_10810900 *7001 $aNohr, Arne$d1955-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)657942-2$_28599300 ^