*0010658177
*003NO-LaBS
*00520211116211047.0
*007t
*008170815s2017 xx e 0 eng d
*009 cam 1
*019 $bl
*020 $a978-0-718-18772-9$qib.$c333 kr
*035 $a(NO-LaBS)10827764(bibid)
*08204$qNO-OsBA$a641.555$223/nor
*0827 $223/nor
*090 $bq$c641.555$dOLI
*1001 $aOliver, Jamie$d1975-$6(NO-LaBS)658177-1$_19794900
*24510$a5 ingredients$bquick & easy food$c[Jamie Oliver] ; food photography David Loftus ; portrait photography Paul Stewart & Jamie Oliver ; design James Verity
*260 $a[London]$bMichael Joseph$c2017
*300 $a317 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$beng.$0(NO-LaBS)658177-1
*5058 $aHar register
*5208 $aIfølge stjernekokken Jamie Oliver trenger ikke matlagning å være komplisert. Det handler bare om å gjøre god mat superenkel. Hver oppskrift i denne boken inneholder bare 5 viktige ingredienser, slik at du raskt kan få mat på bordet. Boken har over 130 budsjettvennlige oppskrifter med blant annet kylling, biff, lam, fisk, egg, vegetarmat, salater, ris og pasta. Hver oppskrift inneholder informasjon om ingredienser, porsjonsstørrelse samt steg for steg trinn. Omtalen er utarbeidet av BS.
*546 $aEngelsk tekst
*599 $a333 kr
*650 4$aKokebøker$_11119100
*65014$aMatlaging$9nob$_10114000
*655 4$aKokebok$_27667600
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aLoftus, David$efotograf$4pht$_23327000
*7001 $aStuart, Paul$efotograf$4pht$_29021300
*7001 $aVerity, James$emedarbeider$4ctb$_29021400
*7400 $aFive ingredients
^