Ysting
Ragnhild NordbøNordbø, Ragnhild
Bok Nynorsk utgitt 2018
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: 637.3 NOR)
Plassering: Fagbøker (sortering: 637.3 NOR)
*0010661867 *003NO-LaBS *00520211116211753.0 *007t *008180126s2018 xx 0 nno d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a9788211026187$qh.$c549 kr *0827 $a637.3$223/nor *090 $c637.3$dNOR *1001 $aNordbø, Ragnhild$_29297200 *24510$aYsting$cRagnhild Nordbø *260 $bForlaget Fag og Kultur$c2018 *300 $a500 s. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5208 $aDette er ei lærebok i handverksysting som tek for seg ysting frå grunnleggjande nivå. Samstundes inneheld ho detaljar og tips som kan vere til nytte for erfarne ystarar. Boka startar med grunnleggjande mjølkekjemi og mikrobiologi og prinsippa for modning og smaksutvikling i ost. Ho gjennomgår regelverk kring mjølkeforedling og korleis regelverket kan etterlevast i praksis. Deretter er framstillingsprosessen for dei viktigaste gruppene av mjølkeprodukt grundig handsama. Boka er meint å gi grunnlag for å utvikle eigne oppskrifter og framgangsmåtar og skape nye mjølkeprodukt med god og stabil kvalitet. Omtalen er utarbeidd av BS. *546 $aNynorsk tekst *599 $a549 kr *650 4$aMeieridrift$_10807200 *650 4$aOst$_11107800 ^