Eltefri bakst : gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt
Ina-Janine JohnsenJohnsen, Ina-Janine · Bok · Bokmål · utgitt 2020 · Kokebøker
Ledig
- Finnøy bibliotek: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.815 JOH)
- Madla bibliotek, Voksenavdelingen: 0 av 1 ledig (Plassering: Fagbøker)
- Sølvberget, 3. etasje: 0 av 2 ledig (Plassering: Fagbøker)
ca 2 - 3 uker ventetid Venteliste: 1
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010781592 *003NO-LaBS *00520211116210916.0 *007t *008200428s2020 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93428-45-9$qinnbundet$cNkr 399.00 *0243 $a9788293428459 *035 $a(NO-LaBS)12246314(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150332104 *040 $bnor *08204$a641.815$223/nor$qNO-OsBAS *0830 $a641.81$223/nor$qNO-OsBAS *090 $bq$c641.815$dJOH *1001 $aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$6(NO-LaBS)781592-1$_26579600 *24510$aEltefri bakst$bgjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt$cIna-Janine Johnsen *250 $a1. utgave *260 $a[Stavanger]$bFrisk$c2020 *300 $a272 sider$billustrasjoner$c28 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)781592-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)13020131 *5208 $aVisste du at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha god og sunn bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Selve hevingen er fleksibel, og tar alt fra 4 timer til 4 dager. Perfekt for deg som må tilpasse bakingen til travle hverdager! Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød. I denne boken får du over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 favoritter valgt av Roede. Her finner du også oppskriftene som får gammelt brød til å gjennoppstå i nye retter, og Inas påleggsfavoritter, som du enkelt lager selv. *650 4$aBaking$_10849100 *65007$aBrød$2Bokbasen AS$9nno$_48686800 *65007$aBrød$2Bokbasen AS$9nob$_48686900 *655 7$aKokebøker$9nno$2Bokbasen AS$_33754700 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$0(NO-TrBIB)13020131$efotograf$4pht$8f$_33831400 *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/04/21/150332104/productimage_ORG_7191da3fc0a5c2475aac0231d2ab848b2fffcae8.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg ^