*0010554341
*003NO-LaBS
*00520211116211004.0
*007t
*008070928s2006 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a82-7822-280-0$qib.$c200 kr
*035 $a(NO-LaBS)1035700(bibid)
*041 $heng
*0827 $a641.81
*090 $c641.81$dFIN
*24010$aGreatest ever party food$_22980200
*24500$aFingermat$c[oversettelse og sats: Dorthea Hysing ; norsk redaksjon: Eirik Myhr]
*2463 $aLekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2006
*300 $a256 s.$bill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)554341-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)554341-2
*4901 $aVerdens beste oppskrifter
*500 $aUndertittel på omslaget: Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
*5058 $aHar innholdsfortegnelse og register
*546 $aTekst på bokmål
*599 $a200 kr
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*650 4$aSelskapsmat$_15780400
*7001 $aHysing, Dorthea$d1957-2007$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)554341-1$_17553500
*7001 $aMyhr, Eirik$d1944-$eredaktør$4edt$6(NO-LaBS)554341-2$_11596900
*830 0$aVerdens beste oppskrifter$_22980300
^