Bakeboka
Sverre Sætre ; matfoto: Ingvar ErikssonSætre, Sverre
Bok Bokmål utgitt 2013 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.815 SÆT)
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.815 SÆT)
*0010626413 *003NO-LaBS *00520211116211136.0 *007t *008131106s2013 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-7547-671-3$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)9970724(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *090 $c641.815$dSÆT *1001 $aSætre, Sverre$d1972-$6(NO-LaBS)626413-1$_24294000 *24510$aBakeboka$cSverre Sætre ; matfoto: Ingvar Eriksson *260 $aOslo$bPress$c2013 *300 $a311 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)626413-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)626413-2 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aSverre Sætre er kokk, baker og konditor. I denne boken har han samlet sine beste bakeoppskrifter. Disse har han hentet både fra sin egen oppvekst og sitt profesjonelle yrkesliv. Oppskriftene spenner bredt, fra loff og rosinboller til surdeigsbaking og eltefrie brød. Forfatteren ønsker med dette å vise at baking kan være enkelt, moro og ikke minst matnyttig. Boka er den fjerde i forlagets serie med kokebøker til hverdagskjøkkenet, hvor Sætre tidligere har bidratt med Den store kakeboka fra 2010. *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aOppskrifter$_10979800 *65007$aBakverk$9nob$2Bokbasen AS$_31281000 *65014$aBaking$_10849100 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aEriksson, Ingvar$eillustratør$4ill$6(NO-LaBS)626413-2$_23707400 ^