*0010628658
*003NO-LaBS
*00520211116211609.0
*007t
*008140122s2012 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-93077-04-6$qib.$c249 kr
*035 $a(NO-LaBS)9274241(bibid)
*041 $hswe
*08274$qNO-OsBA$a641.563$25
*090 $c641.563$dGID
*1001 $aGidgård, Anna$d1968-$6(NO-LaBS)628658-1$_27087000
*24510$aYogamat$cAnna Gidgård og Cecilia Davidsson ; oversatt av Trude Monssen
*2461 $iOriginaltittel$aYogamat
*260 $aOslo$bMotor$c2012
*300 $a96 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)628658-3
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)628658-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)628658-2
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aDen typiske yogamaten inneholder mye grønnsaker, og rettene kan tilberedes ved blant annet dampkoking eller steking, eller spises rå. Maten er lettfordøyelig og full av enzymer, antioksidanter, fiber og sunne melkesyrebakterier. Denne boken inneholder oppskrifter på blant annet linsesuppe, indonesisk lunsjsalat, yogagrøt og yogabrød. Forfatteren kan også friste med flere sorter muffins og sjokoladeboller.
*599 $a249 kr
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*65014$aHelsekost$_11062600
*7001 $aDavidsson, Cecilia$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)628658-2$_21955400
*7001 $aMonssen, Trude$d1951-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)628658-3$_20544800
^