Den norske kaffesjela : fra svartkopp til cortado
[av Egon Holstad]Holstad, Egon
Bok Bokmål utgitt cop. 2014
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.337 HOL)
(sortering: 641.337 HOL)
*0010633659 *003NO-LaBS *00520211116211914.0 *007t *008140730s2014 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-999641-2-8$qib.$c349 kr *035 $a(NO-LaBS)10215098(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.337$25 *090 $c641.337$dHOL *1001 $aHolstad, Egon$d1971-$6(NO-LaBS)633659-1$_22482400 *24514$aDen norske kaffesjela$bfra svartkopp til cortado$c[av Egon Holstad] *260 $aOslo$bTigerforl.$ccop. 2014 *300 $a222 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)633659-1 *5058 $aHar innholdsfortegnelse *5208 $aSvartkopp eller cortado, håndtrakter eller kapselmaskin? De fleste nordmenn har et forhold til kaffe, enten de drikker den selv eller ikke. Denne boka tar for seg Norges kaffehistorie og spesielle kaffetradisjoner. Den inneholder også en rekke oppskrifter. Her kan du lese om morgenkaffe, jordmorkaffe, bålkaffe, gruff og kaffebarer. Vi møter dessuten mennesker som har et spesielt forhold til den svarte drikken, blant andre Herman Friele, en kaffespådame og Tom Wendelboe, verdensmester i barista. Forord av Anne B. Ragde. *599 $a349 kr *650 4$aKaffe$_11152600 *650 4$aKulturhistorie$_10052700 *65007$aKaffe$9nob$2Bokbasen AS$_31655600 *65007$aKulturhistorie$9nob$2Bokbasen AS$_30267000 *651 4$aNorge$_10005700 *651 7$aNorge$9nob$2Bokbasen AS$_30172600 ^