Norge rundt med Bent Stiansen
Bent Stiansen, Audun AagreStiansen, Bent
Bok Bokmål utgitt cop. 2014 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, Magasin U2: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.5948 STI)
*0010634192 *003NO-LaBS *00520211116211920.0 *007t *008140825s2014 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-8169-290-9$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10158857(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.59481$25 *090 $bq$c641.5948$dSTI *1001 $aStiansen, Bent$d1963-$6(NO-LaBS)634192-1$_21382300 *24510$aNorge rundt med Bent Stiansen$cBent Stiansen, Audun Aagre *260 $a[Oslo]$bFont$ccop. 2014 *300 $a317 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)634192-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)634192-2 *5058 $aHar adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser, register *5208 $aI 2014 er det 20 år siden Bent Stiansen åpnet den anerkjente restauranten Statholdergaarden. I løpet av disse årene har mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget vært innom Stiansens kjøkken. Mange av dem driver i dag sine egne restauranter, og dette har lokket Stiansen på en kulinarisk rundreise fra Harstad i nord til Kristiansand i sør. På veien har han besøk 20 av sine gamle lærlinger og laget mat med dem, besøkt lokale råvareprodusenter og testet restaurantenes personalmat. Her deler han mer enn 100 oppskrifter fra reisen, alt fra husmannskost og hverdagsmat til de flotteste festmåltider. *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aLokal mat$_27443500 *65007$aMat og drikke$9nob$2Bokbasen AS$_30485400 *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *651 4$aNorge$_10005700 *651 7$aNorge$9nob$2Bokbasen AS$_30172600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aAagre, Audun$d1973-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)634192-2$_27443600 ^