*0010634448
*003NO-LaBS
*00520211116211922.0
*007t
*008140901s2014 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-999284-8-9$qib.$c399 kr
*035 $a(NO-LaBS)10159357(bibid)
*08274$qNO-OsBA$a641.81$25
*090 $bq$c641.81$dSAU
*24500$aSaus & kraft$bsauseskolen$cKulinarisk akademi ; [foto: Paul Paiewonsky]
*260 $aOslo$bGursli Berg$c2014
*300 $a231 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)634448-1
*5058 $aHar data om bidragsyterne, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*5208 $aKokkene på Kulinarisk Akademi i Oslo viser her hvordan man kan lage enkle, raske sauser til alle anledninger. Boka inneholder 130 oppskrifter på kalde og varme sauser, som spenner fra brun saus og bechamel til majones, dessertfyll og suppebaser. Boka er delt inn i følgende kapitler: Klassikere, Kjøtt, Fugl, Fisk og skalldyr, Grønt, Søtt, Kraft og Prosesser.
*599 $a399 kr
*650 4$aKokebøker$_11119100
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*650 4$aSauser$_17454000
*65007$aSauser$2Bokbasen AS$_17454000
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aPaiewonsky, Paul$d1963-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)634448-1$_25695300
*7102 $aKulinarisk akademi$_26209800
*7400 $aSaus og kraft
^