Foodfanatic thai
Nadia MathiasenMathiasen, Nadia
Bok Dansk utgitt 2015 Kokebok
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.5959 MAT)
*0010641394 *003NO-LaBS *00520211116211742.0 *007t *008150617s2015 xx e 0 dan d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-87-400-1820-2$qib.$c263 kr *035 $a(NO-LaBS)10359857(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.59593$25 *090 $c641.5959$dMAT *1001 $aMathiasen, Nadia$6(NO-LaBS)641394-1$_27919900 *24510$aFoodfanatic thai$cNadia Mathiasen *260 $aKøbenhavn$bPolitiken$c2015 *300 $a169 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bd.$0(NO-LaBS)641394-1 *5058 $aHar register *5208 $aÅ lage autentisk thaimat trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende, mener matblogger og matskribent Nadia Mathiasen. Bokas budskap er enkelt: Alle kan lære å lage velsmakende mat med utgangspunkt i det thailandske smaksuniverset. Dette er ikke en lærebok i thaikjøkkenet, men en måte å enkelt stelle i stand thaimat for både travle ukedager og spesielle anledninger. Her finnes mer enn 60 oppskrifter, både kjente thailandske klassikere, favoritter fra gatekjøkken og nye tolkninger. Her kan man lage krydrede salater, søte og salte gatesnacks og thailandske favorittretter som har gjort landet til et yndet reisemål blant globetrottere. Og oppskrifter på retter som dampet blåskjell i kokosmelk, stekt fisk med hjemmelaget chilisaus, og grillspyd med karamellisert gris. *546 $aDansk tekst *599 $a263 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aOppskrifter$_10979800 *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *653 $aThaimat *655 4$aKokebok$_27667600 ^