*0010642348
*003NO-LaBS
*00520211116211748.0
*007t
*008150731s2015 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-02-48612-9$qib.$c349 kr
*035 $a(NO-LaBS)10372332(bibid)
*08274$qNO-OsBA$a641.84$25
*090 $bq$c641.84$dVEA
*1001 $aVea, Margit$d1966-$6(NO-LaBS)642348-1$_19072500
*24510$aBrødskiva$bbrød og pålegg fra eget kjøkken$cMargit Vea og Margrethe Ytreland Vistnes
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2015
*300 $a152 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)642348-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)642348-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)642348-3
*5058 $aHar bibliografi, register
*5208 $aBrød med pålegg er noe de fleste spiser hver dag, og ofte til flere måltider om dagen. Derfor er det viktig at råvarene er gode og sunne, og uten unødvendige tilsetningsstoffer, slik at kroppen får den næringen den trenger. I "Brødskiva" finner du enkle oppskrifter på sunt og godt brød og pålegg. I tillegg til nyttige tips om melsorter, informasjon om gluten og om hvorfor langtidshevede brød er godt for magen. Å lage sitt eget pålegg er lettere enn mange tror. Boken gir deg også oppskrifter på pålegg som fiskekaker, makrell i tomat, italiensk salat, sjokoladepålegg, leverpostei, for å nevne noen.
*599 $a349 kr
*650 4$aBrød$_10849200
*650 4$aKokebøker$_11119100
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*650 4$aknekkebrød$_27668000
*65007$aBrød$2Bokbasen AS$_10849200
*65024$aSmørbrød$_14549700
*655 4$aKokebok$_27667600
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aBrødreskift, Thor$d1968-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)642348-2$_25021200
*7001 $aVistnes, Margrethe Ytreland$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)642348-3$_27990300
^