Pasta og pizza : pluss litt risotto og sånt-
Dag Tjersland ; fotograf Christian BrunTjersland, Dag · Bok · Bokmål · utgitt 2015 · Kokebøker
Ikke ledig
ca 1 uke ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010643117 *003NO-LaBS *00520211116211431.0 *007t *008150901s2015 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-8169-348-7$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10393909(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.631$25 *08274$qNO-OsBA$a641.82$25 *08274$qNO-OsBA$a641.822$25 *090 $bq$c641.82$dTJE *1001 $aTjersland, Dag$d1972-$6(NO-LaBS)643117-1$_25012300 *24510$aPasta og pizza$bpluss litt risotto og sånt-$cDag Tjersland ; fotograf Christian Brun *260 $a[Oslo]$bFont$c2015 *300 $a249 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)643117-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)643117-2 *5058 $aHar register *5208 $aDag Tjersland presenterer i denne boken alle de klassiske italienske pizzaene og pastarettene, i tillegg til spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Boken inneholder 100 oppskrifter, hvor du blant annet lærer å lage perfekte deiger til pasta og pizza, og tomatsauser som rekker til et års forbruk, samt tips og råd om hvilke viner som passert best til de ulike typer pasta og pizza. Bildene av matrettene er tatt av en av Norges fremste matfotografer, Christian Brun. *599 $a399 kr *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *650 4$aPasta$_17639000 *650 4$aPastaretter$_18586600 *650 4$aPizza$_14318600 *650 4$aRisretter$_28044800 *65007$aPasta$2Bokbasen AS$_17639000 *65007$aPizza$9nob$2Bokbasen AS$_31701000 *651 4$aItalia$_10010900 *651 7$aItalia$9nob$2Bokbasen AS$_30471100 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aBrun, Christian$d1964-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)643117-2$_25012400 ^