Eltefritt grytebrød
Det æltefri grydebrød (Originaltittel) tekst og foto Kirsten Skaarup ; oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Erik RøedSkaarup, Kirsten
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebøker
*0010645268 *003NO-LaBS *00520211116211113.0 *007t *008151207s2016 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-50293-5$qib.$c299 kr *035 $a(NO-LaBS)10453113(bibid) *041 $hdan *0820 $a641.815$223/nor *090 $bq$c641.815$dSKA *1001 $aSkaarup, Kirsten$6(NO-LaBS)645268-1$_28182100 *24510$aEltefritt grytebrød$ctekst og foto Kirsten Skaarup ; oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Erik Røed *2461 $iOriginaltittel$aDet æltefri grydebrød *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016 *300 $a119 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bd.$0(NO-LaBS)645268-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)645268-2 *5058 $aHar register *5208 $aGrytebrødmetoden er en enkel måte å bake brød på. Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. Grytebrød har lang hevetid og steking på høy temperatur i en glovarm gryte med lokk. Da får deigen mulighet til å heve før den sprø skorpen dannes. I denne boken finner du oppskrifter på mange typer brød: brød med fullkorn og kjerner, lyse brød, nøttebrød og krydderbrød, fruktbrød og grønnsaksbrød, rugbrød og brød som stekes uten gryte. Oppskriftene er forklart trinn-for-trinn. I tillegg er det baketips, noen oppskrifter på tilbehør og nyttig informasjon om blant annet surdeig, meltyper og gjær. *599 $a299 kr *65007$aBrød$2Bokbasen AS$_10849200 *65014$aBrød$_10849200 *65024$aBaking$_10849100 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aRøed, Erik$d1966-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)645268-2$_25600900 ^