Fermentering : mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
Gry Hammer ; fotografi: Nadin MartinuzziHammer, Gry · Bok · Bokmål · utgitt 2016 · Kokebøker
Ikke ledig
ca 1 uke ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010646003 *003NO-LaBS *00520211116211121.0 *007t *008160113s2016 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-49056-0$qib.$c349 kr *035 $a(NO-LaBS)10473012(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.4$223/nor *090 $bq$c641.4$dHAM *1001 $aHammer, Gry$d1974-$6(NO-LaBS)646003-1$_28238800 *24510$aFermentering$bmat og drikke for glade tarmer og gode smaker!$cGry Hammer ; fotografi: Nadin Martinuzzi *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016 *300 $a210 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)646003-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)646003-2 *5058 $aHar bibliografi, register *5208 $aSiden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a349 kr *65007$aDiett$9nob$2Bokbasen AS$_30457500 *65007$aHjemmekonservering$9nob$2Bokbasen AS$_30841600 *65007$aMat og drikke$9nob$2Bokbasen AS$_30485400 *65014$aFermentering$_28238900 *65024$aKonservering$_10810900 *65024$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aMartinuzzi, Nadin$d1969-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)646003-2$_25578800 ^