Egg : kokeboken : klassiske og nye oppskrifter
Tove Nilsson ; oversatt av Ann HøydalsnesNilsson, Tove
Bok Bokmål utgitt cop. 2016 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.675 NIL)
(sortering: 641.675 NIL)
*0010646579 *003NO-LaBS *00520211116211420.0 *007t *008160118s2016 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-8173-689-4$qib.$c299 kr *035 $a(NO-LaBS)10483797(bibid) *041 $hswe *08204$qNO-OsBA$a641.675$223/nor *090 $c641.675$dNIL *1001 $aNilsson, Tove$d1983-$6(NO-LaBS)646579-1$_28277300 *24510$aEgg$bkokeboken : klassiske og nye oppskrifter$cTove Nilsson ; oversatt av Ann Høydalsnes *2461 $aÄgg$iOriginaltittel *260 $aOslo$bExlibris$ccop. 2016 *300 $a192 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)646579-2 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)646579-1 *500 $aRyggtittel: Eggkokeboken *5058 $aHar register *5208 $aEgg er en av de viktigste råvarene på kjøkkenet og kan brukes i alt fra frokost og lunsj til middag og dessert. I denne boken finner du alle tipsene og de klassiske oppskriftene på egg. Her finner du for eksempel oppskrift på bearnais og andre sauser, sufflé, omelett, og mye mer. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a299 kr *65007$aEggeretter$2Bokbasen AS$_15430600 *65014$aEggeretter$_15430600 *65024$aEgg$_11061400 *65024$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aHøydalsnes, Ann$d1956-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)646579-2$_22821000 *7400 $aEggkokeboken ^