Mat + vin = sant
Christer Berens ; Bjørn Værnes (red.)Berens, Christer
Bok Bokmål utgitt 2010
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.22 BER)
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.22 BER)
*0010647660 *003NO-LaBS *00520211116211316.0 *007t *008160229s2010 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-7683-450-5$qib.$c348 kr *035 $a(NO-LaBS)10312119(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.22$25 *08274$qNO-OsBA$a641.5$25 *090 $bq$c641.22$dBER *1001 $aBerens, Christer$d1966-$6(NO-LaBS)647660-1$_22505800 *24510$aMat + vin = sant$cChrister Berens ; Bjørn Værnes (red.) *260 $aOslo$bAschehoug$c2010 *300 $a143 s.$bkol. ill.$e1 vinguide *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)647660-1 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aVin nytes aller oftest til måltider, og hvis kombinasjonen av mat og vin er riktig, øker det opplevelsen av begge. Det er ikke tilfeldig at noen viner smaker bedre enn andre til spesielle matretter, og boken gir svarene på hvorfor. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Christer Berens lærer deg hvorfor, slik at du selv velger riktig. Her er også gode oppskrifter, forslag til menyer samt tips om kombinasjoner av mat og vin som sjelden slår feil. *599 $a348 kr *65017$aVin$2bibbi$_46085900 *65027$aMatlaging$2bibbi$9nor$_46086000 *7001 $aVærness, Bjørn$eredaktør$4edt$_28352400 *7400 $aMat pluss vin er lik sant ^