Frukt og bær : en kokebok
Sverre Sætre ; foto: Lars Petter PettersenSætre, Sverre
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.64 SÆT)
(sortering: q 641.64 SÆT)
*0010650490 *003NO-LaBS *00520211116211652.0 *007t *008160704s2016 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-328-0079-7$qib.$c449 kr *035 $a(NO-LaBS)10574427(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.64$223/nor *0830 $qNO-OsBA$a641.647$223/nor *090 $bq$c641.64$dSÆT *1001 $aSætre, Sverre$d1972-$6(NO-LaBS)650490-1$_24294000 *24510$aFrukt og bær$ben kokebok$cSverre Sætre ; foto: Lars Petter Pettersen *260 $aOslo$bPress$c2016 *300 $a343 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)650490-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)650490-2 *5058 $aHar register *5208 $aDenne kokeboka lærer deg å sylte, safte og hermetisere. De ulike teknikkene forklares enkelt, men grundig. I tillegg deler Sverre Sætre mer enn 500 oppskrifter på saft, syltetøy, is, drinker, kaker, terter, kremer og desserter laget av norsk frukt og bær. Boka følger årstidene fra rabarbraen begynner å vokse i mai til rognebærene modnes om høsten. Den dekker et bredt spekter av norske frukt og bær - fra favoritter som epler og jordbær til mindre brukte råvarer som hylleblomst, nepe og krekling. Sætre gir også tips om dyrking og vekstvilkår for dem som vil dyrke selv. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a449 kr *65007$aBær$2Bokbasen AS$_11054600 *65007$aFrukt$2Bokbasen AS$_11049100 *65007$aHjemmekonservering$9nob$2Bokbasen AS$_30841600 *65014$aFrukt$_11049100 *65024$aBær$_11054600 *65024$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aPettersen, Lars Petter$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)650490-2$_27668300 ^