*0010651269
*003NO-LaBS
*00520211116211702.0
*007t
*008160823s2016 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-93311-24-9$qib.$c449 kr
*035 $a(NO-LaBS)10575482(bibid)
*08204$qNO-OsBA$a641.5945$223/nor
*090 $bq$c641.5945$dBER
*1001 $aBerg, Jon$6(NO-LaBS)651269-1$_25695200
*24510$aItalia$ben matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia$cJon Berg ; i samarbeid med Trattoria Popolare / Kristian Lambrechts ; foto: Paul Paiewonsky og Gunhild Gursli
*260 $aOslo$bGursli Berg$c2016
*300 $a271 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)651269-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)651269-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)651269-3
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)651269-4
*5058 $aHar register
*5208 $aI denne gastronomiske guiden til Italia finner du oppskrifter på italienske spesialiteter som pasta carbonara, ravioli og risotto, men også spennende retter fra Michelin-restauranter. Flere italienske kokker deler sine beste oppskrifter. I tillegg til gis det en rekke tips til gode restauranter, hoteller og mat- og vinprodusenter. Forfatteren tar leseren med over hele Italia, blant annet Piemonte, Roma, Sicilia og Bologna. Rikt illustrert. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a449 kr
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*651 4$aItalia$_10010900
*655 4$aKokebok$_27667600
*7001 $aGursli-Berg, Gunhild$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)651269-2$_22838500
*7001 $aLambrechts, Kristian$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)651269-3$_28599600
*7001 $aPaiewonsky, Paul$d1963-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)651269-4$_25695300
*7102 $aTrattoria Popolare(restaurant)$_35935200
^