Safte og sylte
Malin Landqvist ; foto Lina Eriksson ; oversatt av Bente-Lill og Terje ØygardLandqvist, Malin
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebok
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.4 LAN)
(sortering: 641.4 LAN)
*0010651532 *003NO-LaBS *00520211116211201.0 *007t *008160905s2016 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93359-10-4$qib.$c249 kr *035 $a(NO-LaBS)10579930(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.4$223/nor *0830 $qNO-OsBA$a641.875$223/nor *090 $c641.4$dLAN *1001 $aLandqvist, Malin$d1970-$6(NO-LaBS)651532-1$_28614500 *24510$aSafte og sylte$cMalin Landqvist ; foto Lina Eriksson ; oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard *2461 $iOriginaltittel$aSafta och sylta *260 $a[Oslo]$bIris$c2016 *300 $a91 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)651532-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)651532-2 *5058 $aHar register *5208 $aDenne boka viser hvordan du kan bruke skogens og hagens frukt og bær til sylting og safting. Den inneholder mer enn 90 oppskrifter på alt fra tradisjonelle godsaker som eplemost og jordbærsyltetøy til mer uvanlige varianter som rosebladsaft og bringebær- og rødvinssaus. Noen av oppskriftene krever minimalt med utstyr og arbeid, mens andre er mer avanserte. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a249 kr *65014$aSyltetøy$_16791600 *65024$aMatlaging$9nob$_10114000 *65024$aSaft$_16791500 *65024$aSafting$_21561700 *65024$aSylting$_14675800 *655 4$aKokebok$_27667600 *7001 $aEriksson, Lina$d1972-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)651532-2$_28614600 ^