Bønner, erter og linser
Originaltittel Jenny Damberg ; [oversettelse: Erik Røed]Damberg, Jenny
Bok Bokmål utgitt 2017 Kokebok
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.656 DAM)
(sortering: 641.656 DAM)
*0010653786 *003NO-LaBS *00520211116211350.0 *007t *008170105s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-52982-6$qib.$c329 kr *035 $a(NO-LaBS)10670787(bibid) *041 $hswe *08204$qNO-OsBA$a641.6565$223/nor *090 $c641.656$dDAM *1001 $aDamberg, Jenny$d1981-$6(NO-LaBS)653786-1$_28745800 *24510$aBønner, erter og linser$cJenny Damberg ; [oversettelse: Erik Røed] *2461 $iOriginaltittel$aBönor, ärtor, linser *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2017 *300 $a123 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)653786-1 *5058 $aHar register *5208 $aI denne boken kan man lærer mer om alle former for belgfrukter: ferske, frosne og tørkede. Man får informasjon om ulike typer bønner, erter og linser, hvordan de smaker, hva de brukes til, bløtlegging, spiring og koking. Det gis også oppskrifter på tofu, miso og soya samt på retter som pakora, bønnegryte med valnøtter, stuede erter og hummus. De fleste av rettene er vegetariske, men kan også kompletteres med kjøtt og fisk. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a329 kr *65014$aBelgfrukt$_17638900 *65024$aMatlaging$9nob$_10114000 *65024$aVegetarkost$_13812900 *655 4$aKokebok$_27667600 ^