*0010654702
*003NO-LaBS
*00520211116210812.0
*007t
*008170123s2017 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-02-53729-6$qib.$c399 kr
*035 $a(NO-LaBS)10656565(bibid)
*041 $hswe
*08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor
*090 $bq$c641.5$dKOK
*24500$aKokeboka$cWenche Andersen og Elvy Karterudseter (red.) ; [oversettere: Dorthe Erichsen, Elvy Karterudseter og Tordis Bølgen]
*2461 $iOriginaltittel$aBonniers kokbok
*250 $aRev. utg.
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2017
*300 $a671 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)654702-1
*500 $a1. norske utg. 2003 med tittel: Cappelens nye kokebok
*5058 $aHar ordliste, register
*5208 $aDette er en gjennomrevidert utgave av basiskokeboka med Wenche Andersen som redaktør. Her er 200 nye oppskrifter, nye bilder og ny praktisk inndeling. Den inneholder 1800 oppskrifter på hverdagsmat, helgemat og festmat: moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat, og forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Boka har også egne inspirasjonsregistre til hverdagsmaten, oppskrifter basert på sesongens råvarer, raske oppskrifter og vegetariske retter. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a399 kr
*65007$aMat og drikke$9nob$2Bokbasen AS$_30485400
*65014$aMatlaging$9nob$_10114000
*655 4$aKokebok$_27667600
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aAndersen, Wenche$d1954-$eredaktør$4edt$6(NO-LaBS)654702-1$_22334600
*7001 $aKarterudseter, Elvy$d1944-$eredaktør$4edt$_15850800
*7400 $aCappelens nye kokebok
^