Simplissime : verdens enkleste kokebok
J.-F. Mallet ; [norsk oversettelse Marie Lexow]Mallet, Jean-Francois
Bok Bokmål utgitt 2017 Kokebok
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.5 MAL)
(sortering: q 641.5 MAL)
*0010657768 *003NO-LaBS *00520211116211043.0 *007t *008170623s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93493-05-1$qib.$c349 kr *035 $a(NO-LaBS)10777342(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0515480 *041 $hfre *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $bq$c641.5$dMAL *1001 $aMallet, Jean-Francois$_28998400 *24510$aSimplissime$bverdens enkleste kokebok$cJ.-F. Mallet ; [norsk oversettelse Marie Lexow] *2461 $iOriginaltittel$aSimplissime :$ble livre de cuisine le plus facile *260 $aBekkestua$bMemo$c2017 *300 $a383 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)657768-1 *5058 $aHar register *5208 $a'Verdens enkleste kokebok' består av helt ukompliserte oppskrifter: Ingen av dem krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser. Ved hjelp av bilder og korte trinn-for-trinn-instruksjoner forklarer Jean-François Mallet fremgangsmåten til hver enkelt rett. Boka er delt inn i følgende deler: snacks og småretter, forretter, hovedretter og desserter. Forfatteren har hentet inspirasjon fra alle deler av verden og byr på klassiske retter som lammestek og andebryst, men også asiatisk-inspirerte retter og gatemat. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a349 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *7001 $aLexow, Marie$d1970-$6(NO-LaBS)657768-1$_21404300 ^