Digg : gjer kvardagen til ein fest
Anders Totland & Marius KnutsenTotland, Anders
Bok Nynorsk utgitt 2017 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.5 TOT)
(sortering: 641.5 TOT)
*0010658301 *003NO-LaBS *00520211116211049.0 *007t *008170823s2017 xx e 0 nno d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-7959-269-3$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10777984(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $c641.5$dTOT *1001 $aTotland, Anders$d1986-$6(NO-LaBS)658301-1$_28331200 *24510$aDigg$bgjer kvardagen til ein fest$cAnders Totland & Marius Knutsen *260 $a[Leikanger]$bSkald$c2017 *300 $a150 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)658301-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)658301-2 *5058 $aHar register *5208 $aAnders Totland planla ein gong å bli stjernekokk med hundre timars arbeidsveke og Michelin-stjerner. Men før han kom så langt møtte han veggen. No, mange år seinare, har han funne ein heilt anna måte å kokkelere på. Målet er å gjere kvardagen til fest! I denne kokeboka finn vi forrettar, supper, middagar og dessertar - og dessutan spesialkapittel som 'Frå hage til mage' og 'Rettar som lagar seg sjølv'. Forfattaren har restetips til alle oppskriftene og eit eige kapittel om restemat. Ingrediensane som nyttast i oppskriftene er kvardagslege og enkle å få tak i. Omtalen er utarbeidet av BS. *546 $aNynorsk tekst *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aKnutsen, Marius$d1987-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)658301-2$_29027900 ^