Masalamagic : magien i det indiske kjøkken
Niru Kumra ; foto: Josefin LinderKumra, Niru
Bok Bokmål utgitt 2017 Kokebøker
*0010658704 *003NO-LaBS *00520211116211054.0 *007t *008170912s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-55882-6$qib.$c379 kr *035 $a(NO-LaBS)10780099(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5954$223/nor *090 $bq$c641.5954$dKUM *1001 $aKumra, Niru$d1968-$6(NO-LaBS)658704-1$_29055500 *24510$aMasalamagic$bmagien i det indiske kjøkken$cNiru Kumra ; foto: Josefin Linder *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2017 *300 $a209 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bind.-n.$0(NO-LaBS)658704-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)658704-2 *5058 $aHar bibliografi, ordliste, register *5208 $aI Masalamagic deler Niru Kumra oppskrifter på indiske matretter som samosa, lammecurry, butter chicken, chana masala, raita og chutney. Her er enkle hverdagsretter, fingermat, indisk festmat, tilbehør, drikke og desserter. Mye av maten er vegetarisk. Forfatteren gir også en innføring i hvordan man bruker ulike indiske kryddere og råvarer. Niru Kumra har tidligere gitt ut boka «Indisk mat på norske fat». Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a379 kr *65014$aKokebøker$_11119100 *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *651 4$aIndia$_10213700 *651 7$aIndia$9nob$2Bokbasen AS$_30876000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aLinder, Josefin$d1985-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)658704-2$_28601000 ^