Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3
Eyvind Hellstrøm, Truls SvendsenHellstrøm, Eyvind
Bok Bokmål utgitt 2017 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.59 HEL)
(sortering: q 641.59 HEL)
*0010658790 *003NO-LaBS *00520211116211857.0 *007t *008170914s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-489-2046-5$qib.$c449 kr *035 $a(NO-LaBS)10802450(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.59$223/nor *090 $bq$c641.59$dHEL *1001 $aHellstrøm, Eyvind$d1948-$6(NO-LaBS)658790-1$_20974400 *24510$aTruls á la Hellstrøm$bmesterkokk på 1-2-3$cEyvind Hellstrøm, Truls Svendsen *260 $aOslo$bKagge$c2017 *300 $a200 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)658790-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)658790-2 *5058 $aHar register *5208 $aÉn er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a449 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *65007$aReiser$9nob$2Bokbasen AS$_30251300 *65014$aInternasjonal matlaging$_29062100 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aSvendsen, Truls$d1972-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)658790-2$_27664000 ^