Den fleksible vegetarianer
Jo Pratt ; foto Susan Bell ; [oversatt av Dorthe Erichsen og Jon Berg]Pratt, Jo
Bok Bokmål utgitt 2018 Kokebok
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.5636 PRA)
(sortering: q 641.5636 PRA)
*0010661348 *003NO-LaBS *00520211116211311.0 *007t *008180104s2018 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93311-39-3$qib.$c379 kr *035 $a(NO-LaBS)10875818(bibid) *041 $heng *08204$qNO-OsBA$a641.5636$223/nor *090 $bq$c641.5636$dPRA *1001 $aPratt, Jo$_29259600 *24514$aDen fleksible vegetarianer$cJo Pratt ; foto Susan Bell ; [oversatt av Dorthe Erichsen og Jon Berg] *2461 $iOriginaltittel$aThe flexible vegetarian *260 $aOslo$bGursli Berg$c2018 *300 $a189 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)661348-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)661348-2 *5058 $aHar register *5208 $aDenne boken egner seg både for den som vil spise rene vegetarmåltider, og for den som vil spise mindre kjøtt i hverdagen, leve sunnere og være mer miljøvennlig. Boken inneholder oppskrifter på vegetariske retter, som også kan serveres med litt kjøtt, kylling eller fisk. Jo Pratt er kokk og kjøkkensjef på restauranten The Georgeous Kitchen i London. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a379 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *65007$aVegetarretter$2Bokbasen AS$9nob$_46103400 *65014$aVegetarkost$_13812900 *655 7$aKokebok$2bibbi$_27667600 *7001 $aBell, Susan$efotograf$4pht$_29259700 *7001 $aBerg, Jon$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)661348-1$_25695200 *7001 $aErichsen, Dorthe E.$d1961-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)661348-2$_22684100 ^