*0010759136
*003NO-LaBS
*00520211116210932.0
*007t
*008190129s2019 no er 0 nob d
*009 cam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-7201-667-7$qib.$cNkr 399.00
*0243 $a9788272016677
*035 $a(NO-LaBS)11797580(bibid)
*035 $a(NO-OsBAS)150306589
*040 $bnor
*08204$a635$223/nor$qNO-OsBAS
*0827 $a635.0483$223/nor$qNO-OsBAS
*090 $c635.0483$dROD
*1001 $aRodriguez, Christopher$d1973-$_35652300
*24510$aKjøkkenhage innendørs$bdyrk på liten plass, hele året$cChristopher Rodriguez ; [foto [hovedsakelig]: Christopher Rodriguez]
*260 $aOslo$bStenersens$ccop. 2019
*300 $a170 s.$bkol. ill.$c25 cm
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5208 $aDet går helt fint an å dyrke mat innendørs, i din egen vinduskarm, et større rom eller et kjellerrom, og få avling hele året gjennom. I denne boka lærer du hvor enkelt det kan gjøres. Trinn for trinn viser forfatteren deg hvordan du gjør det: her er tips om hvordan du velger riktig jord, finner frø og sår, gir riktig lys til plantene, vanner, gjødsler og får en avling i løpet av fem dager til fem uker. Nesten 40 ulike plantesorter blir systematisk presentert i boka: her er for eksempel persille, koriander, basilikum, reddik, knutekål, salat, chili og tomat. Microgreens er klare til å høstes etter bare noen dager; urter og babyleaf høstes etter noen uker. Ingenting slår gleden over å dyrke egen mat, det er dessuten både billig og miljøvennlig.
*650 4$aGrønnsakdyrkning$_14501900
*65004$aUrter$_10988600
*65007$aKjøkkenhager$2Bokbasen AS$_15016600
*653 $aInnendørs hagebruk
*7001 $aRodriguez, Christopher$d1973-$0(NO-TrBIB)13048179$efotograf$4pht$8m$_30848600
*85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/89/65/150306589/productimage_ORG_57aefeacedb4110bc9ebbb3faa9094ee80ddadbd.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg
^