*0010778620
*003NO-LaBS
*00520211116211111.0
*007t
*008200127s2020 no er 0 nob d
*009 cam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-05-53429-2$qinnbundet$cNkr 349.00
*0243 $a9788205534292
*035 $a(NO-LaBS)12337696(bibid)
*035 $a(NO-OsBAS)150333929
*040 $bnor
*08204$a613.262$223/nor$qNO-OsBAS
*0830 $a613.2$223/nor$qNO-OsBAS
*090 $c613.262$dMAD
*1001 $aMadsö, Laila$d1970-$6(NO-LaBS)778620-1$_42255800
*24513$aEn kjøttfri måned$b28 dager til glede for resten av livet$cLaila Madsö ; matstyling og kokk: Alexander Berg ; fotografer: Jim Hensley og Nina Dreyer Hensley
*260 $aOslo$bGyldendal$c[2020]
*300 $a169 sider$billustrasjoner$c23 cm
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)778620-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)90935777
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)90935778
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)98022173
*500 $aVeggisguide med mettende oppskrifter! - Omslaget
*5208 $aIløpet av 28 dager får du grønnere matvaner og nyttig basiskunnskap du vil ha glede av resten av livet, uavhengig av om du fortsetter et kjøttfritt liv eller «bare» ender opp med å elske grønnsaker og spise mer av dem. En kjøttfri måned introduserer deg til en smart kostholdsendring der du ved hjelp av basisoppskrifter på dressinger og sauser kombinert med enkle matretter, spiser deg mett på grønnsaker i fire uker. Boken gir deg daglig inspirasjon til å bytte ut dine faste matvaner med nye plantebaserte råvarer og ingredienser som du allerede har mange av i kjøkkenskapet hjemme! Du lærer en enkel matlagingsmetode som gjør at du kan senke skuldrene, og lage hjemmelagde grønnsaksretter uten oppskrift. Boken er lagt opp som en daglig guide hvor du stegvis tas med på en kjøttfri reise. Du kommer til å rydde i kjøkkenskapene, skrive handleliste med nye ingredienser, lære triks for å bestille deilige grønnsaksretter på restaurant, finne ut hva du skal spise til lunsj i jobbkantinen, og du får tips om hva du spiser på reise. Boken er basert på Laila Madsös erfaring som kostholdsveileder. Laila er journalist og matredaktør, og driver Greenstuff.no. Følg gjerne @veganeri28dager og @lailamadso på Instagram.
*650 4$aKosthold$_31293500
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*65007$aVegetarianisme$2Bokbasen AS$9nob$_48681300
*65007$aVegetarretter$2Bokbasen AS$9nob$_46103400
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aBerg, Alexander$cjr.$d1957-$0(NO-TrBIB)98022173$emedarbeider$4ctb$8m$_32045900
*7001 $aHensley, Jim$d1963-$0(NO-TrBIB)90935778$efotograf$4pht$8m$_32046000
*7001 $aHensley, Nina Dreyer$d1962-$0(NO-TrBIB)90935777$efotograf$4pht$8f$_32046100
*85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/29/39/150333929/productimage_ORG_3167a946bbfe7a9b3a5a901933c2316d8ae59378.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg
*90010$aMadsø, Laila$jNO$zMadsö, Laila$_32046200
^