Pascal på norsk
tekst: Pascal Dupuy og Emma Th. Hansen ; foto: Sune EriksenDupuy, Pascal
Bok Bokmål utgitt 2018
Ledig
Finnøy bibliotek: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.86)
(sortering: 641.86)
*0010847253 *003NO-LaBS *00520211116211516.0 *007t *008900101b xx e 0 nob d *009 cam *019 $bl *020 $a978-82-8071-330-8$qib.$cNkr 398.00 *035 $a(NO-LaBS)11472935(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0551429 *08204$qNO-OsBA$a641.865094821$223/nor *1001 $aDupuy, Pascal$d1965-$6(NO-LaBS)847253-1$_26900300 *24510$aPascal på norsk$ctekst: Pascal Dupuy og Emma Th. Hansen ; foto: Sune Eriksen *260 $aLysaker$bDinamo$c2018 *300 $a188 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bfr.-n.$0(NO-LaBS)847253-1 *5208 $aI mer enn 30 år har den franske konditoren Pascal Dupuy levert konditorvarer i særklasse til Oslo og omegn. En viktig drivkraft for Pascal, er ønsket om å formidle de franske smakene og konditortradisjonene til nordmenn. I denne boken snur han på perspektivet: hvordan smaker de norske bake- og konditorvarene, og kan de bli enda bedre? Her finnes idéer og teknikker for å ta norske bløtkaker, rullekaker, formkaker og paier til neste nivå, gjennom fransk finesse og teknikk. Omtalen er utarbeidet av BS. *61027$aPascal(konditori)$xOppskrifter$9nor$2bibbi$_39173100 *65027$aSøte bakverk$2bibbi$9nor$_46258300 ^