5 ingredienser : kjapp og enkel mat
5 ingredients (Originaltittel) · [Jamie Oliver] ; matfoto: David Loftus ; oversatt av Lisbeth KristoffersenOliver, Jamie · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2018 · Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.555 OLI)
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.555 OLI)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010850484 *003NO-LaBS *00520211116211524.0 *007t *008200310s2018 no er 0 nob d *009 cam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-51237-5$qib.$cNkr 399.00 *0243 $a9788205512375 *035 $a(NO-LaBS)10889096(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150280457 *040 $bnor *0411 $anob$heng *08204$a641.555$223/nor$qNO-OsBAS *0831 $a641.5$223/nor$qNO-OsBAS *090 $bq$c641.555$dOLI *1001 $aOliver, Jamie$d1975-$6(NO-LaBS)850484-1$_19794900 *24510$a5 ingredienser$bkjapp og enkel mat$c[Jamie Oliver] ; matfoto: David Loftus ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen *2461 $a5 ingredients$iOriginaltittel *260 $aOslo$bGyldendal$ccop. 2018 *300 $a317 s.$bkol. ill.$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bGB$0(NO-LaBS)850484-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bGB$0(NO-TrBIB)3031802l *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)10025447 *500 $aOriginaltittel: 5 ingredients *5208 $aKokebok med lettlaget, sunn og velsmakende mat. Hver rett består av bare fem ingredienser. Jamie Oliver har igjen laget en bestselger av en kokebok og denne gangen er konseptet at fem ingredienser er alt du trenger for å lage et smaksrikt, mettende og næringsrikt måltid. I denne boken får Jamie virkelig vist frem sin imponerende sans for smakskombinasjoner og evnen til å komponere enkle og knallgode retter. Boken har 130 oppskrifter, delt inn etter viktigste ingrediens: for eksempel pasta, salat, egg, kylling, vegetar, fisk og lammekjøtt. I tillegg finner du et bonuskapittel med søtsaker. Hver rett i boken presenteres på en enkel og pedagogisk måte, med korte steg-for-steg-forklaringer og selvfølgelig et bilde av den fine ferdige retten. Selvforklarende genialt og enkelt. Fyll opp skafferiet med noen enkle basisråvarer. Velg oppskrift etter hva du har lyst på, og lag et topp måltid med bare fem ingredienser. Om forfatteren Jamie Oliver er kokk, forfatter og en imponerende aktivist for et velsmakende sunt kosthold for alle. Med boken 5 ingredienser er han igjen Storbritannias raskest selgende forfatter, 1 million bøker er trykket. Dette er hans 14 bok på norsk. *655 7$aKokebøker$9nno$2Bokbasen AS$_33754700 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aKristoffersen, Lisbeth$d1965-$0(NO-TrBIB)10025447$eoversetter$4trl$8f$_30175800 *7001 $aLoftus, David$0(NO-TrBIB)3031802$efotograf$4pht$8m$_32129200 *7400 $aFem ingredienser *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/57/04/150280457/productimage_ORG_4ee01a5896312f02e80a644b2230a80fe627373f.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg ^