Hopp over navigasjon
    
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
"2.0
Sign in (top right) to give your star rating
Published:
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
I denne boken er det grønnsakene som får hedersplass på matbordet. Gjennom en lang karriere har Hellstrøm kokt, stekt, smakt og forsket seg frem til det han opplever som de gode smakskombinasjonene. To ting er gjennomgående i oppskriftene i denne boken: Mangfold og enkelhet. Grønnsakene kan være et ideelt følge til fugl, kjøtt og fisk, men de kan stå like støtt for seg selv som egne fullverdige måltid. Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan vil lære leseren hvordan man kan få til den fine balansen mellom smak, konsistens og estetikk på tallerkenen. Omtalen er utarbeidet av BS.
Item location:
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review

NrDepartmentVolumeLocationNoteStatusHyllesignatur
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerOn the shelf q 641.5 HEL
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerOn the shelf q 641.5 HEL

Hellstrøms grønne hemmeligheter


by Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan)
Book in Bokmål | published 2021
Available (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Location: Fagbøker q 641.5 HEL)
Borrow Add to selection list

Hellstrøms hemmeligheter fra havet


by Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan)
Book in Bokmål | published 2022
Available (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Location: Fagbøker q 641.692 HEL)
Borrow Add to selection list

Til ungdommen : oppskrifter på digg mat


by Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Nils Rennan Lilleheie, Anita Rennan)
Book in Bokmål | published 2023
Available (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Location: Fagbøker q 641.5123 HEL)
Borrow Add to selection list
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Hellstrøms grønne hemmeligheter
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives