Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"2.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Oslo : Kagge forlag , [2021] . - Bok . - 262 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
I denne boken er det grønnsakene som får hedersplass på matbordet. Gjennom en lang karriere har Hellstrøm kokt, stekt, smakt og forsket seg frem til det han opplever som de gode smakskombinasjonene. To ting er gjennomgående i oppskriftene i denne boken: Mangfold og enkelhet. Grønnsakene kan være et ideelt følge til fugl, kjøtt og fisk, men de kan stå like støtt for seg selv som egne fullverdige måltid. Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan vil lære leseren hvordan man kan få til den fine balansen mellom smak, konsistens og estetikk på tallerkenen. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.5 HEL
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.5 HEL

Hellstrøms grønne hemmeligheter


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 HEL)
Bestill Husk denne

Hellstrøms hemmeligheter fra havet


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan)
Bok utgitt 2022
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.692 HEL)
Bestill Husk denne

Til ungdommen : oppskrifter på digg mat


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Nils Rennan Lilleheie, Anita Rennan)
Bok utgitt 2023
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5123 HEL)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Hellstrøms grønne hemmeligheter
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom