Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.4 LAN
91 s.
Har register . - Denne boka viser hvordan du kan bruke skogens og hagens frukt og bær til sylting og safting. Den inneholder mer enn 90 oppskrifter på alt fra tradisjonelle godsaker som eplemost og jordbærsyltetøy til mer uvanlige varianter som rosebladsaft og bringebær- og rødvinssaus. Noen av oppskriftene krever minimalt med utstyr og arbeid, mens andre er mer avanserte. Omtalen er utarbeidet av BS. . - 249 kr
978-82-93359-10-4 : 249 kr
0651532
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje På hylla 641.4 LAN
Fyll din kurv med bær og frukt fra skog og hage, og begynn å safte, sylte og koke marmelade!

I denne boka finner du over 90 klassiske oppskrifter med våre vanligste bær og frukter. Her brukes skogsbær og hagebær, og frukter som epler og pærer, sitrusfrukt, steinfrukt og mange flere.

Kan det friste med jordbærsaft, kald rabarbrasuppe eller hylleblomstmarmelade? Blåbærsyltetøy, bringebærmarmelade, rårørte markjordbær eller tyttebærdrikk? Eller hva med hagtornsyltetøy, pærechutney eller peach melba?

Boka hjelper deg gjennom alt fra tilberedning til konservering, oppbevaring og nedfrysing.

Her får du også tips om hvordan du kan lage spennende varianter av klassiske oppskrifter. Tilsett en krydder, en annen type bær, eller pluss på med en vin- eller sukkerlake.

Når du er ferdig, fyller du pene glass eller flasker med syltetøy, marmelade eller saft, og setter på et vakkert bpnd - vips, så har du en velsmakende gave. Gled deg selv og andre!

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Safte og sylte
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom