Fyll din kurv med bær og frukt fra skog og hage, og begynn å safte, sylte og koke marmelade!
I denne boka finner du over 90 klassiske oppskrifter med våre vanligste bær og frukter. Her brukes skogsbær og hagebær, og frukter som epler og pærer, sitrusfrukt, steinfrukt og mange flere.
Kan det friste med jordbærsaft, kald rabarbrasuppe eller hylleblomstmarmelade? Blåbærsyltetøy, bringebærmarmelade, rårørte markjordbær eller tyttebærdrikk? Eller hva med hagtornsyltetøy, pærechutney eller peach melba?
Boka hjelper deg gjennom alt fra tilberedning til konservering, oppbevaring og nedfrysing.
Her får du også tips om hvordan du kan lage spennende varianter av klassiske oppskrifter. Tilsett en krydder, en annen type bær, eller pluss på med en vin- eller sukkerlake.
Når du er ferdig, fyller du pene glass eller flasker med syltetøy, marmelade eller saft, og setter på et vakkert bpnd - vips, så har du en velsmakende gave. Gled deg selv og andre!