Hopp over navigasjon
    
Mobile site
Cover photo
""
Sign in (top right) to give your star rating
Published:
cop. 2003 . - Book . - 232 s.
Norwegian, Bokmål
Genre:
Item location:
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review

NrDepartmentVolumeLocationNoteStatusHyllesignatur
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerOn the shelf q 641.5946 WIE
Forlaget skriver om denne boka:

Følg tre norske menn på en kulinarisk ekspedisjon langs fjellkjeden Pyreneene. Øyvind Hjelle, til daglig kjøkkensjef på restaurant Palace i Oslo, lager maten underveis, mens Claus Wiese og Svein Utigard skildrer opplevelsene, naturen, kulturen og ikke minst - måltidene de inntar og menneskene de treffer.

Området de skal krysse er blant Europas rikeste og mest varierte hva angår historie, natur og kultur, og i særdeleshet hva gjelder mat, ekspedisjonens hovedfokus. Halvparten av boken består av reiseskildringer og resten av mat, menyer og oppskrifter. Dette er en matbok som går sine egne veier&

Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: 7 dager i Pyreneene
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty