Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2003 . - Bok . - 232 s.
Bokmål
Sjanger:
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.5946 WIE
Forlaget skriver om denne boka:

Følg tre norske menn på en kulinarisk ekspedisjon langs fjellkjeden Pyreneene. Øyvind Hjelle, til daglig kjøkkensjef på restaurant Palace i Oslo, lager maten underveis, mens Claus Wiese og Svein Utigard skildrer opplevelsene, naturen, kulturen og ikke minst - måltidene de inntar og menneskene de treffer.

Området de skal krysse er blant Europas rikeste og mest varierte hva angår historie, natur og kultur, og i særdeleshet hva gjelder mat, ekspedisjonens hovedfokus. Halvparten av boken består av reiseskildringer og resten av mat, menyer og oppskrifter. Dette er en matbok som går sine egne veier&

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om 7 dager i Pyreneene
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom