Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
1997 . - Bok . - 299 s.
Bokmål
Hylleplass:
Bestill       Les e-bok Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, Magasin U2 1997På hylla q 641.25 DEG
Forlaget skriver om denne boka:
Om destillasjonens edle kunst og potetens velsignede gunst - og om motkreftene som aldri klarte å tørrlegge Norge.

Fra mitt blå kjøkken. "Kjøkkensjefens kokebok."


av Hroar Dege
Bok utgitt 1963
Ledig (Avd.: Finnøy bibliotek 641. DEG)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Historien om de norske akevitte
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom