Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2002 . - Bok . - 223 s.
Bokmål
Hylleplass:
641.25 HEU
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, Magasin U2 2002På hylla 641.25 HEU
Akevitt

Under mottoet "Akevitt er kultur" og med inngående kunnskap, introduserer Halvor Heuch, destillatør og produktsjef ved Arcus Produkter, den tradisjonsrike drikken som vi nyter å nyte. Den særegne fatmodning, helbredende virkninger, englenes andel, poteten, krydderne, linieoverfarten – alt er del av akevittens livsløp. I dag er akevitt industri, nytelse og et mangfold av varianter. Forfatteren presenterer dagens akevitt-sortiment i en utfyllende oversikt, og med entusiasme og engasjement deler han tips for servering, mat-tilbehør og hvordan vi egentlig skal smake på de forskjellige akevittene.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Akevitt : en norsk brennevinshi
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom